Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saopštenje iz PU Kragujevca povodom saobraćajne nezgode
 
 

Saopštenje iz PU Kragujevca povodom saobraćajne nezgode

Saopštenje

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 8 časova dogodila na putu Kragujevac - Topola, u mestu Božurnja, poginuli su L. P. (61) i G. M. (64) iz Kragujevca.

Upravljajući putničkim vozilom marke „pežo“ G. M. je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na drugu stranu kolovoza, usled čega je došlo do kontakta sa vozilom marke „kia“ koje se kretalo iz suprotnog smera, a kojim je upravljao R. J. iz Šapca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi suvozač iz „pežoa“ L. P. je podlegla povredama na licu mesta, a vozač G. M. je preminuo u Kliničkom centru Kragujevac. Tešku telesnu povredu zadobila je M. J. (42) iz Šapca, suvozač iz vozila „kia“ i ona je zadržana na daljem lečenju u Kliničkom centru, dok su vozač R. J. (50), kao i drugi putnik Ž. J. (16) zadobili lake telesne povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');