Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika MONSTRUMI: Silovali devojčicu (15) i terali je da radi na farmi marihuane!
 
 

MONSTRUMI: Silovali devojčicu (15) i terali je da radi na farmi marihuane!

Devojčica je držana zatvorena u metalnoj kutiji dugoj 1,2m i korišćena je kao seksualna robinja, a bila je primorana i na rad na farmi marihuane

Maloletna devojka (15), koja je smatrana nestalom, spasena je sa nelegalne farme marihuane u Sakramentu, gde je prisiljavana na rad i seksualno maltretirana.

Ona je držana zatvorena u metalnoj kutiji dugoj 1,2m i korišćena kao seksualna robinja.

Nakon federalne istrage koja je trajala 18 meseci, policija Los Anđelesa je, u saradnji sa šerifom okruga Lejk, uhapsila Rajana Baleta (30) i Patrika Permejna (25), koji su optuženi za ilegalno uzgajanje i rasturanje marihuane.

Istraga koja je počela kao razotkrivanje ilegalne farme marihuane, uzgajane u dve staklene bašte, zakomplikovala se kada je policija ustanovila da Baleto i Permejn po svoj prilici kod sebe, protiv njene volje, drže i maloletnicu koja se vodila kao nestala.

Pretres u Baletovoj kući i na njegovom imanju nije dao nikakve rezultate, ali narednog dana devojka se sa mobilnog telefona javila policiji i saopštila da je “dobro”, pri čemu se nalazila sa Baletom u Sakramentu.

Policija je krenula tragom poziva, i pronašla je maloletnicu u jednom hotelu u Sakramentu sa Permejnom, a u sobi su nađeni i kondomi, test na trudnoću i papirić sa tekstom koji joj je bio napisan da ga pročita kada se bude javila policiji.

Maloletnica je stavljena pod policijsku zaštitu, a nakon hapšenja Baleta i Permejna na imanju je pronađena metalna kutija sa otvorima, duga 1,2 metra, u kojoj je bilo tragova kose i koja je očigledno korišćena kao kavez za devojku.

Ona je policiji ispričala da je u njemu jednom prilikom provela tri dana, da su joj vodu davali crevom, kojim su je i prali podižući kavez, tako da nečistoća ističe kroz otvore.

 

 

 

Izvor: Telegraf

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži