Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Uhapšen zbog napada na službeno lice
 
 

Uhapšen zbog napada na službeno lice

maricaKragujevačka policija je MILOŠU V. (53) iz Kragujevca odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Pre napada na policijske službenike, u ulici Oktobarskih žrtava u Kragujevcu došlo je do narušavanja javnog reda i mira, u kome je učestvovao Vladimir V., sin Miloša V.

Dok su pripadnici interventne patrole Policijske ispostave za dežurstvo i intervencije na licu mesta obavljali razgovor, Vladimir V. je zatražio da pođe u prostorije policijske ispostave radi davanja izjave, što mu je i omogućeno.

Nakon njegovog ulaska u specijalno vozilo (maricu) Miloš V. je, u vidno alkoholisanom stanju, upućuvao psovke i pretio policijskim službenicima. Kada su mu oni naredili da prestane sa takvim ponašanjem fizički ih je napao, pa su, da bi ga savladali, prema njemu upotrebili sredstva prinude.

U Kliničkom centru u Kragujevcu utvrđeno je da je jedan pripadnik interventne jedinice policije zadobio lake telesne povrede, dok se o težini povreda drugog policijskog službenika, kome je povređena šaka, lekari još nisu izjasnili.

Miloš V. biće danas, uz krivičnu prijavu, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.