Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Najava treninga za vikend “Volonteri za lepši Kragujevac”
 
 

Najava treninga za vikend “Volonteri za lepši Kragujevac”

Udruženje Interaktiv u nastavku aktivnosti na projektu "Volonteri za lepši Kragujevac" organizuje besplatne otvorene treninge na poligonu za bezbednost u Velikom parku, ispod zatvorenog bazena. Treninzi će biti održani tokom vikenda, 7. i 8. novembra, i 14. novembra, od 14h.

Trenzi su namenjeni svim zainteresovanima koji žele da uz podršku profesionalnog trenera započni ili unaprede fizičke aktivnosti i treniraju u prirodi. Segmenti treninga: - zagrevanje i istezanje - trčanje - vežbanje sa i bez rekvizita - vežbe eksplozivnosti. Tokom treninga možete dobiti savete od profesionalnog trenera i prilagoditi svoje treninge u skladu sa mogućnostima i potrebama. Treninge će održati Đorđe Kostić, profesor fizičkog vaspitanja.

Prijave za treninge poslati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Okupljanje učesnika je u 14h na poligonu (tzv. Karting staza) - kod mostića. Program je besplatan, i namenjen svima koji žele da unaprede svoje zdravlje i fizičku spremnost.

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');