Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kako se predstaviti poslodavcu?
 
 

Kako se predstaviti poslodavcu?

czkApsolventi i diplomci kragujevačkog univerziteta dobili su priliku da se bolje upoznaju sa načinom na koji bi trebalo da se predstave poslodavcima, kao i sa uslugama koje im pruža Nacionalna služba za zapošljavanje. Diskusiju je, u prostorijama Rektorata, organizovao Centar za razvoj karijere Univerziteta u Kragujevcu. U okviru manifestacije ''Otvorena vrata Univerziteta'', Centar za razvoj karijere organizovao je diskusiju na temu ''Karijera i prvi susret sa poslodavcima''.

Ova diskusija trebalo je da pruži informacije i reši nedoumice mladih ljudi vezane za njihovo zaposlenje.

Učesnik diskusije, namenjenoj diplomcima i apsolventima, bio je i predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kako je rečeno u Rektoratu, to je prva ustanova kojoj se mladi ljudi, u potrazi za poslom, obraćaju nakon školovanja.

Najkorisnije savete o susretu sa poslodavcem studenti su, tokom diskusije, ipak dobili od predstavnika kompanije „Vaker Nojson“.

Iz ove firme poručuju da na razgovorima za posao kandidati, pre svega, moraju biti iskreni.

Tokom otvorenih vrata univerziteta, bilo je govora i o mobilnosti studenata i predstavljeni su programi drugih fakulteta kojima kragujevački studenti mogu da se priključe.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži