Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Prva gimnazija dobila jedanaest novih računara
 
 

Prva gimnazija dobila jedanaest novih računara

racunariPrvoj kragujevačkog gimnaziji kompanija ''Božić i sinovi'' iz Pančeva donirala je juče 11 računara. Akciji prikupljanja elektronskog otpada krajem prošle godine pridružila se i Prva kragujevačka gimnazija.

U školi su prikupljeni rashodovani računari, stari monitori, tastature, televizori. U zamenu za ovaj elektronski otpad Gimnazija je danas dobila 11 repariranih računara sa licenciranim Majkrosof softverom. Pančevačka firma ''Božić i sinovi'' u okviru reciklažnog centra kompanije jedina u istočnoj Evropi ima Majkrosoftovu licencu i partner je u projektu instaliranja softvera na reparirane komjutere za neprofitna udruženja, škole i akademske ustanove.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');