Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pobednici foto konkursa "Moj Fiat i ja" uručen Fiat Punto Classic
 
 

Pobednici foto konkursa "Moj Fiat i ja" uručen Fiat Punto Classic

moj fijatFoto konkurs "Moj Fiat i ja" imao je veliko finale tokom Noći muzeja, kada je izložbu s najboljim radovima šira publika mogla da vidi u Fiat centru u Beogradu. Postavka ostaje do subote, 26. maja, pa svi koji žele da pogledaju fotografije iz užeg izbora imaju priliku da to učine u narednih nekoliko dana. Prvo mesto osvojila je Magdalena Nikolić iz Kragujevca. Pobednici je pripala veoma vredna nagrada – Fiat Punto Classic, dok je drugoplasirani Emil Veg osvojio put u Rim a trećeplasirani Branislav Petrović digitalni foto aparat.

Da podsetimo, svaki učesnik konkursa mogao je da dostavi najviše tri fotografije sa svojim omiljenim Fiatom. U konkurenciju za vredne nagrade ušle su samo fotografije na kojima je učesnik konkursa s vozilom a ne neka druga osoba. Fotografije su morale da se "aplouduju" na Facebook stranu kompanije Fiat Automobili Srbija (FAS).

Konkurisalo je više od 500 fotografija. Publika je glasanjem putem Facebook strane kompanije FAS, izabrala 50 finalista a nakon toga stručni žiri izabrao je tri pobedničke fotografije.

Izvor: Autoblog

This content has been locked. You can no longer post any comment.