Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Veliko srce" za dečiji osmeh u Kragujevcu
 
 

"Veliko srce" za dečiji osmeh u Kragujevcu

crvenkapa kgDečije igralište u okviru vrtića "Crvenkapa", rekonstruisano u sklopu projekta "Veliko srce", svečano je otvoreno u Kragujevcu. Zahvaljujući više od 18.000 korisnika kreditne kartice "Veliko srce", vrtić "Crvenkapa" dobio je obnovljeno dečije igralište, opremljeno najmodernijim spravama za igru i druženje za mališane iz Kragujevca i okoline. Ovo je jubilarni, 10 vrtić čije je igralište obnovljeno tokom 3 godine trajanja ovog humanitarnog projekta.

Tokom tri godine sprovođenja ovog zajedničkog projekta Eurobank EFG i Fondacije "Ana i Vlade Divac", više od 8.000 mališana iz čitave Srbije dobilo je priliku za lepše odrastanje u svojim vrtićima. "Veliko srce" pruža mogućnost građanima da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije, bez ikakvih dodatnih troškova. Ova jedinstvena MasterCard kartica koristi se kao bilo koja standardna kreditna kartica, uz dodatni doprinos humanom cilju – boljoj budućnosti dece širom Srbije.

Izvor: Ekapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži