Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Još jedan "Korak za srce" u Kragujevcu
 
 

Još jedan "Korak za srce" u Kragujevcu

korak za srceU okviru projekta „Korak za srce", 20. maja biće održana prva ovogodišnja šetnja stazom zdravlja. Kragujevac je jedan od pet gradova u Srbiji u kojima su mapirane staze i organizovane šetnje u cilju podizanja svesti građana o vođenju zdravog načina života i prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

Okupljanje zainteresovanih planirano je za 16 sati kod Spomenika streljanim đacima u Šumaricama, a cilj je Veliki park, kod fontane. Staza je duga oko 3 kilometra.

U Velikom parku će u 17 časova biti održan koncert povodom godišnjice organizovanja šetnji „Korak za srce", na kojem će nastupiti Davor Jovanović, pobednik „Prvog glasa Srbije" i „Fabrika zvuka". Za naše sugrađane nastupiće i „gost iznenađenja", kažu organizatori, Farmaceutska kuća „Actavis", u saradnji sa Apotekarskom ustanovom.

Izvor: Gtokg

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži