Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac JKP "Parking servis Kragujevac" podnelo krivičnu prijavu protiv n. n. lica
 
 

JKP "Parking servis Kragujevac" podnelo krivičnu prijavu protiv n. n. lica

parking servisJKP "PARKING SERVIS KRAGUJEVAC" podneo je dana 25.04.2012.godine krivičnu prijavu protiv n.n. lica MUP-u Srbije Policijskoj upravi iz Kragujevca i Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu zbog ugrožavanja bezbednosti i nanošenja materijalne štete Preduzeću jer je u više navrata u Kragujevcu u ulici Miloja Pavlovića 21.04.2012.godine oko 01:00 čas udarao bejbol palicom i dizalicom iz putničkog vozila po čitaču beskontaktne kartice, a nakon toga više puta pokušao da sruši potapajući stubić, tako što je upravljajući svojim vozilom udarao po stubu pokušavajući da ga sruši što su zabeležile sigurnosne kamere.

Izvor: JKP "Parking servis Kragujevac"

Komentari  

 
+1 #1 Obican gradjanin 26-04-2012 14:38
Nije tacno da je N.N. lice jer ga je policija privela zbog toga na poziv inspektora komunalne policije (zena i muskatac). Desetak ljudi kao i ja smo gledali ispred kafica Pro bono.
Mora da je neciji sin pa mu kriju prekrsaj.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži