Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Besplatno plivanje za osnovce i srednjoškolce
 
 

Besplatno plivanje za osnovce i srednjoškolce

zatvoren bazUčenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, od danas, moći će besplatno da koriste usluge zatvorenog bazena. U dogovoru sa Sportskim centrom Park, do 20. aprila dnevno su opredeljena tri termina. Prvi je od 10,30 do 12 sati, drugi od podne do 13,30 a treći od 13,30 do 15,00 časova. Imajući u vidu da su propisani kapaciteti bazena oko 250 korisnika, u naznačenim terminima bazen će moći da koristi maksimalno do 100 učenika, kako bi bili u mogućnosti da nesmetano uživaju u rekreativnom plivanju.

U sredu 21. marta u prvom terminu bazen će prema već utvrđenom rasporedu koristiti učenici osnovnih škola Vuk Stefanović Karadžić i Đura Jakšić, zatim učenici dva odeljenja škole Milutin i Draginja Todrović i tri odeljenja škole Dragiša Luković Španac. Treći termin rezevisan je za srednjoškolce škole Toza Dragović i Politehničke škole.

U slučaju da neko od učenika ne zna da pliva, u naznačenim terminima biće u prilici da prođu elementarnu obuku, s obzirom na to da će biti monitrana i platforma za obuku neplivača, a o bezbednosti đaka brinuće i obučeni spasioci.

Troškove rekreacije osnovaca i srednjoškolaca na zatvorenom bazenu snosiće grad Kragujevac.

Izvor: Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži