Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevački đaci u Švajcarskoj
 
 

Kragujevački đaci u Švajcarskoj

razmenaU okviru međunarodnog projekta ''Jednake šanse u srednjoškolskom obrazovanju'' u Švajcarsku je otputovalo 36-oro učenika iz tri kragujevačke srednje škole. Đaci iz Politehničke, Trgovinsko-ugostiteljske i Druge tehničke škole će, kroz program interkulturalne razmene, 17 dana boraviti u dečjem selu u Trogenu. Pored razmene iskustava iz oblasti dečjih prava i druženja sa vršnjacima iz nekoliko evropskih zemalja, ovi učenici imaće priliku da upoznaju Švajcarsku.

Program od 2005-, pod pokroviteljstvom dečje fondacije Pestaloci, u Kragujevcu sprovodi udruženje romsko srpskog prijateljstva ''Stablo'', uz finansijsku pomoć grada Kragujevca.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');