Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac ''Kragujevac naš grad''
 
 

''Kragujevac naš grad''

kragujevacUdruženje ''Kragujevac naš grad'' osnovano pre 8 godina okuplja oko 100 članova različitih profesija koji su vođeni idejom da svojim predlozima doprinesu razvoju i unapređenju života u Kragujevcu . U ovoj godini Udruženje će nastaviti da se kod nadležnih institucija zalaže za bolju zaštitu Gružanske akumulacije, projekte u oblasti zdravstvene zaštite i unapređenje kulturnog života grada.

Najavljeno je izdavanje novih publikacija, o fabrici Zastava i kragujevačkom sportu. Članovi Udruženja najavili su da će u narednom periodu nastaviti da unapređuju saradnju sa srodnim udruženjima u Srbiji, a svoje aktivnosti za 2012. godinu predstaviće Udruženju Kragujevčani u Beogradu. Godišnja skupština udruženja biće održana sutra u 11 časova u mezaninu hotela Kragujevac.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');