Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zahtev za hitan dogovor
 
 

Zahtev za hitan dogovor

oruzari kgRadnici fabrike Zastava oružje uputili su pismo predsedniku Vlade Srbije Mirku Cvetkoviću od kog traže da pošalje kompetentne pregovrače za rešavanje problema neoverenih zdravstvenih knjižica, rekao je predsednik sindikalene organizacije te fabrike Dragan Ilić. Juče smo dobili neke ponude za rešavanje ovog problema, ali za dogovr su potrebni znatno kompetentniji sagovornici. Zbog toga očekujemo da će se danas rešavanju tog problema pristupiti znatno odgovornije, rekao je Ilić.

On je rekao da je Sindikat odustao od namere da danas potpuno blokira rad kragujevačke filijale Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja jer žele da daju šansu rešavanju problema pregovorima.

Mi smo planirali da danas u 10 časova potpuno blokiramozgradu, ali smo zbog inicijativa koje idu u pravcu rešavanja problema, odustali od toga. Želimo da damo šansu razgovorima, rekao je Ilić.

Radnici fabrike Zastava oružje od ponedeljka protestvuju u zgradi filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Kragujvecu zbog neoverenih zdravstvenih knjižica.

Prema Ilićevim navodima, druga noć u zgradi RFZO protekla je mirno i bez ikakvih problema.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži