Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Trgovci smanjili cene
 
 

Trgovci smanjili cene

kupovinaTrgovci u Kragujevcu uglavnom poštuju Uredbu Vlade Srbije o ograničenju marže za pojedine životne namirnice na 10 odsto, kažu u republičkoj tržišnoj inspekciji, koja redovno obilazi maloprodajne objekte u gradu i okolini. Uredba je na snagu prvog januara, a odnosi se na robu primljenu nakon novogodisnjih popisa.

Njoj podlezu psenicno brasno tipa 400 i 500, jestivo suncokretovo ulje, pasterizovano i stelisano kravlje mleko, jogurt bez dodataka ,beli secer kristal ,sveze svinjsko, govedje i kokosije meso i slatkovodna riba.Prave rezultate ogranicenja trgovackih marzi i stabilizaciju trzista u Ministarstvu poljoprivrede ocekuju za sest meseci i smatraju da ce potom konkurencija uticati na cene.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');