Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otkazan sajam motora
 
 

Otkazan sajam motora

sajam motoraOtkazan je prvi sajam motora u Kragujevcu, “Moto Rock Expo”, koji je trebalo da se održi od 13. do 15. januara na Šumadija sajmu. Organizatori kažu da su primorani da odlože već najavljenu manifestaciju iz tehničkih razloga, a kao najveći problem navode probleme koji se odnose na muzički deo sajma, u okviru koga je trebalo da se održe brojni koncerti.

- Nismo uspeli da nađemo odgovarajućeg partnera među producentskim kućama, a pošto nismo hteli da sarađujemo sa amaterima odlučili smo da odložimo sajam – izjavila je rukovodilac marketinga Šumadija sajma, Sanja Stamenković, za Šumadijapress.

Stamenković dodaje da je bolje ne održati manifestaciju, nego organizovati loš sajam motora. Inače, informacija o održavanju prvog sajma motora u Kragujevcu pojavila se pre samo desetak dana, pa se postavlja pitanje da li je najava događaja koji iziskuje višemesečno planiranje bila ishitrena?

Podsećamo, organizatori su najavili velelepni događaj sa brojnim izlagačima motora i bogatim muzičkim  programom. Kao glavna nagrada za najsrećnijeg posetioca bio je predviđen i legendarni motor „Harli-Dejvidson”.

Od toga za sada ništa, a ceo događaj, ako se opet ne ispreče neke nepredviđene okolnosti, trebalo bi da se održi najkasnije u maju.

Izvor: Radiocentar987

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži