Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zakazivanje putem interneta
 
 

Zakazivanje putem interneta

policijaPolicijska uprava u Kragujevcu juče je počela sa primenom usluge građanima koji žele da putem interneta zakažu termin za podnošenje zahteva za ličnu kartu i putnu ispravu - pasoš. Da bi na ovaj način zakazao termin za podnošenje zahteva za izdavanje ovih dokumenata, potrebno je da se zainteresovani građanin registruje na sajtu E-uprave, na VEB adresu (www.euprava.gov.rs).

Građani koji preko interneta zakažu termin, ovu uslugu isključivo mogu ostvariti u sedištu Policijske uprave Kragujevac, Trg Slobode br. 3, u fotoboksu br. 7. Termini za zakazane zahteve su od ponedeljka do petka, u periodu od 11,00 – 14,40 sati, dok ostali građani termine koriste kao i do sada.

Termin u Policijskoj upravi Kragujevac mogu zakazati građani koji imaju stalno prebivalište na teritoriji opštine Kragujevac. Zakazivanje se može izvršiti pojedinačno ili za članove uže porodice (maksimalno za 4 člana).

Komentari  

 
0 #1 branislav pesic 28-09-2016 16:20
sta reci,sve je bolje od dugog cekanja
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži