Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ubacite CV u Fijatovo sanduče
 
 

Ubacite CV u Fijatovo sanduče

fiat logoKompanija „Fijat automobili Srbija“ objavila je oglas u kome poziva sve zainteresovane za rad u ovoj firmi da svoje radne biografije dostave na sajt ove fabrike ili u sanduče kod glavnog ulaza. Nova fabrika automobila u Kragujevcu na neobičan način pozvala zainteresovane za rad u ovoj firmi: prijave se podnose mejlom ili se ubacuju u sanduče kod glavnog ulaza (Šest topola). U narednih nekoliko dana prijave za posao moći će da se ubace i u odgovarajuću kutiju u samoj Skupštini grada Kragujevca.

U fabrici automobila je trenutno na probnoj serijskoj proizvodnji novog modela angažovano oko 1.200 radnika. U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Politehničkom školom organizuje se dodatna obuka za još nekoliko stotina radnika, ali to nije dovoljno za ozbiljnu serijsku proizvodnju.

U „Fijatu“ kažu da ima dovoljno nezaposlenih koji su spremni da rade i koji su sposobni da se obuče za najsavremeniju tehnologiju, koja se trenutno ugrađuje u halama, ali da je većini potrebna dodatna obuka.

Izvor: Smedia

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži