Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Asfaltiranje u Petrovcu, Erdogliji i Stanovu
 
 

Asfaltiranje u Petrovcu, Erdogliji i Stanovu

asfaltiranjeNakon višemesečnih problema zbog nedostatka asfalta, prouzrokovanih već poznatim dešavanjima u NIBENS grupi, radovi na infrastrukturi u Kragujevcu konačno će biti intenzivirani. Od sutra počinju radovi na gasifikaciji, a do kraja naredne nedelje biće asfaltirano više ulica u Stanovu, Erdogliji i Petrovcu.

Asfaltna baza Preduzeća za puteve Kragujevca ponovo je počela da radi. To znači da će, kako očekuju u Preduzeću za izgradnju grada, neki od započetih poslova biti intenzivirani i završeni do zime. Već od sutra počeće radovi na gasifikaciji u naselju Vinogradi iznad jezera u Šumaricama. Od subote će početi radovi i na gasnoj instalaciji u ulici Dušana Đordjevića u Petrovcu. Plan je da se ova značajna deonica do zime osposobi za normalno odvijanje saobraćaja.

Na nov asfalt narednih dana mogu da računaju i žitelji ulice Branka Ćopića u Stanovu i više manjih u Trmbasu. Potom će se, tokom iduće nedelje raditi na završetku ulica u Erdogliji, a radovi se očekuju i u ulici Mine Karadžić do pruge. Kako najavljuju u Preduzeću za izgradnju grada do 20 novembra biće poznat i izvođač radova za naredna tri kilometra auto puta ka koridoru 10.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');