Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Promocija Kragujevca u Briselu
 
 

Promocija Kragujevca u Briselu

briselU okviru Devete nedelje evropskih regiona i gradova, koja se, od danas organizuje u Briselu pod nazivom „Otvoreni dani“, svoje potencijale, u sedištu najznačajnijih ustanova i institucija EU, predstaviće i grad Kragujevac. Tokom ovogodišnjih „Otvorenih dana“ u Briselu će, rečeno je juče u kragujevačkoj gradskoj Skupštini, biti organizovano 100 sastanaka, radionica, debata i drugih skupova koji će pružiti velike mogućnosti za predstavljanje i umrežavanje oko 6.000 učesnika koji će, od ponedeljka do četvrtka, posetiti belgijsku prestonicu.

 

Manifestaciju „Otvoreni dani“ osnovali su i razvili Komitet EU za regije i Direktorat Evropske komisije za regionalnu politiku. Ova manifestacija organizuje se u saradnji sa regijama i gradovima širom Evrope, kao i sa kompanijama, finansijskim institucijama, akademskim ustanovama i međunarodnim udruženjima.

Grad Kragujevac je, inače, prvi u Srbiji ( u oktobru prošle godine) otvorio svoje predstavništvo u Briselu, u kojem njegove i interese Šumadije zastupa lobistkinja Borka Tomić.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži