Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Raspisan konkurs za popisivače
 
 

Raspisan konkurs za popisivače

popisivaciRepublički zavod za statistiku objavio je javni poziv građanima, koji su zainteresovani da učestvuju u predstojećem Popisu stanovništva kao popisivači, da se prijave u opštini ili gradu u kojem stanuju, od 15. do 19. avgusta.

Kandidati moraju da budu državljani Srbije, da su stari najmanje 18 godina i da poseduju najmanje srednje obrazovanje i čitak rukopis. Uslov je i da dobro poznaju teren, odnosno stanovanje na teritoriji naselja za koje se prijavljuju.

Zainteresovani kandidati dužni su da se lično prijave u prostorijama popisne komisije, na taj način što će popuniti Prijavu za učešće u popisu. Adrese na kojima se zainteresovani kandidati mogu prijaviti i radno vreme popisnih komisija, biće blagovremeno objavljeni na sajtu RZS-a.

Detaljnije informacije moći će da se dobiju od 15.septembra i besplatnim pozivom na broj: 0800 33 55 99.

RZS je ranije najavio da će tokom Popisa stanovništva d 1. do 15 oktobra, angažovati više od 50.000 popisivača, instruktora, kontrolora i supervizora. Na konkurs za instruktore, koji je završen, prijavilo se 29. 654 lica.

Izvor: SumadijaPress

Komentari  

 
+1 #1 N 13-08-2011 18:45
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/271130/Popisivace-biraju-stranke
videcemo kako ce Verkova stranka da se ponasa
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži