Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vodovod: Naša voda nije najskuplja
 
 

Vodovod: Naša voda nije najskuplja

vodovodPovodom konferencije za štampu Gradskog odbora Jedinstvene Srbije oglasilo se Javno komunalno preduzeće ''Vodovod i kanalizacija''. U saopštenju dostavljenom medijima ''Vodovod'' navodi da tvrdnja kako Kragujevčani piju najskuplju vodu nije tačna. 

Kragujevac je po ceni vode od 55 vodovoda u Srbiji na 34. mestu za gradjane, na 49. za privredu, a šahovski i kuglaški klub se finasiraju sponzorstvom poslovnih partnera, a ne iz cene vode kako tvrde u Jedinstvenoj Srbiji. 

U saopštenju je navedeno da se zapošljavanje u ovom Javno komunalnom preduzeću vrši isključivo prema stručnosti i potrebama preduzeća, ali i da su upravo pojedinci iz Jedinstvene Srbije tražili zapošljavanje svoje dece u Vodovodu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');