Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Besplatna vodička tura od Kragujevca do manastira Drača
 
 

Besplatna vodička tura od Kragujevca do manastira Drača

manastir_dracaOvo će biti treća poseta manastiru Drača, koju  GTO „Kragujevac“ organizuje u okviru svoje akcije, jer su prethodne dve privukle veliko interesovanje građana, tako da je odlučeno da se još jednom u prolećnom delu sezone uputimo do Drače.

Tokom vožnje autobusom kroz grad, uz priču vodiča, posetioci će biti u prilici da čuju zanimljive podatke iz istorije Kragujevca, sa posebnim osvrtom na srednjevekovnu istoriju Šumadije i postanak manastira u okolini Kragujevca. U manastiru Drača ćemo saznati nešto više o njegovoj bogatoj istoriji i monaškom životu na ovim prostorima. Nakon toga vratićemo se do Krsta.Vodička tura traje oko 2 sata. 

Zainteresovani mogu da se prijave u TIC-u, na platou Robne kuće, a ukoliko nisu u mogućnosti da dođu, prijavljivanje je moguće i na telefone: 034/ 301-306  i  335-302

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži