Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvara se još jedan šalter za izdavanje ličnih dokumenata
 
 

Otvara se još jedan šalter za izdavanje ličnih dokumenata

policija-grbPovodom Dana policije i MUP-a Srbije, koji se slavi na Trojice, na prijemu u kragujevačkoj Policijskoj upravi uručena su tradicionalna priznanja. Ove godine plakete su dobili javno preduzeće ''Srbijagas'' i novinar Bogdan Vranješević, dopisnik lista ''Kurir''.

I Gradska uprava je danas, povodom dana Policije, nagradila najbolje pripadnike Policijske uprave Kragujevac. Na prijemu je istaknuta dobra saradnja policije i grada, kao i potreba da se obezbedi bolji prostor za smeštaj Policijske uprave. Najavljeno je otvaranje još jednog odeljenja za izdavanje ličnih isprava, koje će se nalaziti u Erdogliji.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');