Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Besplatna vodička tura do manastira Drača
 
 

Besplatna vodička tura do manastira Drača

draca22Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ Organizovaće sutra (subota, 28. maj) besplatnu vodičku turu „Kragujevac, kroz ulice i muzeje“. Polazak je u 12 sati, kod Krsta. Ove subote planirana je poseta manastiru Drača.  Pomoć u realizaciji ove akcije Gradskoj turističkoj organizaciji pruža preduzeće „Vulović transport“.

Laganom vožnjom autobusom kroz grad uz priču vodiča posetioci mogu da čuju zanimljive podatke iz istorije Kragujevca, posebno  srednjevekovne istorije Šumadije i o postanku manastira u okolini Kragujevca. Planirano je da vodička tura traje oko dva sata. Ovo je prvi put da da promotivna tura sadrži posetu manastiru. Zbog specifičnosti ovonedeljne akcije, kako ne bi bilo velike gužve ograničen je broj putnika, pa je potrebno da se zainteresovani što pre prijave u Turističkom informativnom centru, na platou Robne kuće. Mesto može da se rezerviše i na telefone 034/ 301-306 i 335-302.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži