Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za projekte vodosnabdevanja u kragujevačkim selima 38 miliona dinara
 
 

Za projekte vodosnabdevanja u kragujevačkim selima 38 miliona dinara

kragujevac_271010Članovi Gradskog veća u Kragujevcu usvojili su Program za razvoj poljoprivrede za 2011. godinu gde je, kako je istakla pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu dr Snežana Živanović Katić, akcenat stavljen na nastavak aktivnosti na rešavanju problema vodosnabdevanja na seoskom području, saopšteno je na sajtu Kragujevca.

Za vodosnabdevanje je previđeno 38 miliona dinara dok je za kompletan program poljoprivrede u ovoj godini planiran iznos od oko 92 miliona dinara.

 

 

 

 

Ovaj tekst je preuzet sa sajta eKapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');