Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izvinjenje Stambenog ne briše tužbu
 
 

Izvinjenje Stambenog ne briše tužbu

slavoljubjDirektor Javnog stambenog Slavoljub Jelić danas se izvinio svim Kragujevčanima kojima je u obračunu zaduženja načinjena greška.

- Zbog prevelikog broja opomena, ukupno 33.000, nismo mogli svakom pojedinačno da navedemo na šta se odnosi dug i od kada datira - rekao je Jelić na konferenciji za novinare.

Međutim, dodaje on,  ovo je bilo univerzalno obaveštenje, a njemu su prethodili računi u kojima je sve potanko objašnjeno.

Prema njegovim rečima, malo je primera gde se potkrala greška, a ko god smatra da je njegov dug zastareo neka dođe u Stambeno i to potvrdi.

Jelić je posebno ogorčen zbog reakcije Organizacije potrošača, od koje je potekla informacija da se Stambeno ne pridržava Zakona.

- Organizacija je ishitreno reagovala. Stambeno redovno utužuje građane čiji dug premašuje 2.000 dinara, tako da se pridržavamo Zakona. Verujte da ima Kragujevčana koji osam godina nisu platili ni dinara i imaju devet izvršnih presuda – rekao je Jelić.

On dodaje da se Stambeno odriče kamata i potražuje samo osnovni dug i sudske troškove.

Od 55.000 korisnika komunalnih usluga u Kragujevcu, 33.000 imaju bar neka dugovanja. Najveći procenat Kragujevčana nije platilo račun ili dva, ali ima i onih koji Stambenom duguju čak milion dinara.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži