Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Čestitka gradonačelnika Kragujevca za Dan grada
 
 

Čestitka gradonačelnika Kragujevca za Dan grada

Dan grada ove godine slavimo u senci korona virusa, bez praznične i karnevalske atmosfere i bez gostiju, ali bogatiji za iskustvo stečeno u borbi protiv pandemije. Čitav grad bio je na testu koji smo uspešno položili zahvaljujući zajedništvu i solidarnosti, naglasio je gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić.

 

On je u tradicionalnoj čestitki za Dan grada rekao da Kragujevac danas nije u prilici da na svečanoj sednici Skupštine grada svede račune i nagradi najbolje među nama. Učinićemo to kada sve ovo prođe. Konačna pobeda nad koronom biće još jedan povod da se okupimo i proslavimo, dodao je Nikolić. Do tada, dragi Kragujevčani, slavite život, slavite zdravlje, slavite Đurđevdan, slavite naš Kragujevac u svojim srcima i u krugu porodice, poručio je Nikolić.

foto: Radomir Nikolić - gradonačelink Kragujevca

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži