Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Božićne čestitke
 
 

Božićne čestitke

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić uputio je božićnu čestitku Njegovom preosveštenstvu episkopu šumadijskom Jovanu, sveštenicima Šumadijske eparhije i vernicima, u kojoj se pored ostalog kaže:

 

Želim da u miru, porodičnoj sreći i dobrom zdravlju proslavite najradosniji hrišćanski praznik. Božić je praznik radosti, zajedništva, plemenitosti i praštanja koji nas upućuje na brigu o bližnjima, razumevanje i očuvanje pravih vrednosti. Neka najveći i najradosniji praznik ispuni naša srca blagoslovom ljubavi i mira, unese radost i svako dobro u naše živote, a u naše domove sreću i blagostanje.

Mir Božiji, Hristos se rodi!

Predsednik Skupštine grada, Miroslav Petrašinović čestitao je Božić svim građanima Kragujevca koji taj hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru. U ime odbornika Skupštine grada Kragujevca i u svoje ime čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Božić. Želim da ovaj praznik provedete u miru, zdravlju i radosti. Neka Božić, najradosniji praznik probudi u svima nama vrednosti razumevanja, poverenja i ljubavi.

Mir Božiji, Hristos se rodi!

foto: Radio Dunav

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži