Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Da li portalu Kragujevac Online preti gašenje ?
 
 

Da li portalu Kragujevac Online preti gašenje ?

Nakon pretnji koje su stigle na račun postojećeg vlasnika agencije Marketing Concept Biz neizvestan je dalji rad portala. Da bismo čitaocima portala predočili postojeću situaciju razgovarali smo sa izvrsnim menadžerom agencije Stefanom Svičevićem.

 

Svičević je izjavio za KragujevacOnline.rs da nije lično dobio pretnje, već se vlasništvo agencije nad portalom na neadekvatan način spori tačnije bez argumenata. Kako nam je naveo ne može neko da ugasi portal niti da dovodi u pitanje rad portala, a da ne stane kao odgovoran ispred njega. Za sve ove godine koliko je portal deo Marketing Koncepta povećao je preglednost na preko 500.000 mesečnih impresija početne strane. Dodao je još da portal svojim dosadašnjim radom nije ostavio nijednu mrlju iza sebe iako je rađeno pod pritiskom i bez budžeta sa svim izmirenim obavezama i istinitim sadržajima.

''Ako neko želi da preuzme portal i drugačije sve organizuje najkorektnije je da bez pretnji, ucena i uvreda da konkretnu ponudu trenutnom vlasniku koji zbog svega što se događalo u ranijem periodu nije mogao ni da otkrije identitet urednika bez njegove saglasnosti''.

foto arhiva: Stefan Svicevic Koncept iz Dvora u Kragujevcu 2012.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži