Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Protest zbog cene goriva
 
 

Protest zbog cene goriva

Protesti zbog poskupljenja goriva održani su Širom Srbije. Na putu od Kragujevca prema Batočini, kod krsta, vozači su zaustavili svoje automobile sa zahtevom da se usvoji nova cena goriva koja neće prelaziti 110 dinara po litru.

 

U Srbiji, Crnog gori i Republici Srpskoj nezadovoljni vozači iskazali su nezadovoljstvo zbog najavljenog poskupljenja goriva blokadom puteva u trajanju od sat vremena. Vozači su preko društvenih mreža pozvani da zaustave saobraćajnice zbog cena goriva koje su među najvišima u regionu. Na putu od Kragujevca prema Batočini, kod krsta, vozači su zaustavili svoje automobile sa zahtevom da se usvoji nova cena goriva koja neće prelaziti 110 dinara po litru.

Velika kolona vozila i kamiona formirala se na ulazu u Kragujevac kao i na izlazu iz grada, vozači su strpljivo čekali kraj protesta da bi nastavili svoje putovanje. Cena goriva od početka godine do danas porasla je za 8,79 dinara po litru dok je dizel poskupeo za 11,30 dinara. Vozači zahtevaju i da cena plina ne prelazi polovinu cene bezolovnog benzina.

foto> RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži