Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam knjiga i grafike
 
 

Sajam knjiga i grafike

U utorak 14. Maja. 2018. od 12.00 časova najavljeno je svečano otvaranje sajma na Šumadija sajmu prema programu. “ Sajam knjiga i grafike” se održavana Šumadija sajmu u periodu od 15. do 19. maja 2018. godine.

 

„Sajam knjiga i grafike“, Šumadija sajma organizuje u saradnji sa Narodnom bibliotekom ”Vuk Karadžić” a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Na ovogodišnjem sajmu premijerno će biti predstavljena mnoga izdanja, a posetioci će imati priliku da prisustvuju brojnim promocijama, diskusijama i predavanjima o književnosti i izdavaštvu koje smo pripremili svakoga dana za vreme trajanja sajma. Pored velikog broja izdavačkih kuća na sajmu će se predstaviti i studenti FILUM-a sa svojom godišnjom izložbom.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');