Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Reprogram obaveza prema JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac
 
 

Reprogram obaveza prema JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac

Prenosimo saopštenje i poziv JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac u celosti: Pozivamo Vas da u što kraćem roku izmirite sve dospele obaveze prema JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac. Svoje obaveze možete isplatiti u celosti ili zaključenjem sporazuma o reprogramu duga. Izmirenjem duga ili zaključenjem sporazuma o reporogramu izbeći ćete nepotrebne troškove utuženja, a nas lišiti neprijatnosti da svoja potraživanja naplaćujemo na zakonom predviđen način.

 

U toku je uručenje opomena za neizmirene obaveze po reprogramima. Pozivamo sve potrošače koji nisu izmirili svoje obaveze po reprogramima, da ih izmire najkasnije do 30.04.2018.god. Posle navedenog roka, JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac će biti prinuđeno da svoja potraživanja naplati putem izvršitelja.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone: 335-742 i 335-743 lokal 105, kao i na šalterima JKP ’’Vodovod i kanalizacija’’ Kragujevac u vremenu od 07-17h.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži