Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite za spasavanje iz ruševina
 
 

Trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite za spasavanje iz ruševina

Sektor za vanredne situacije - Uprava za vanredne situacije u Kragujevcu, organizuje Trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite za spasavanje iz ruševina, dana 21 i 22.09.2017. godine, u Kragujevcu, na poligonu Vatrogasne čete Zastava u ulici Kosovska br. 4. u periodu od 08:00 do 16 časova.

 

Na ovaj način, nastavljaju se aktivnosti na obučavanju i osposobljavanju pripadnika specijalizovanih jedinica civilne zaštite i sprovođenju Zakona o vanrednim situacijama. Specijalizovane jedinice civilne zaštite će, u slučaju potrebe, činiti dodatnu snagu i ojačanje profesionalnim vatrogasno-spasilačkim jedinicama i moći će se upotrebiti u slučaju većih elementarnih nepogoda i drugih nesreća, a posebno u slučaju proglašenja vanredne situacije.

Ovim treningom biti obuhvaćeno oko 83 pripadnika civilne zaštite (prvog dana 39 pripadnika, a drugog 44 pripadnika).

foto: wikipedia

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži