Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Interaktiv i MIS: Volonterske aktivnosti u Kragujevcu
 
 

Interaktiv i MIS: Volonterske aktivnosti u Kragujevcu

Karavan kampova je međunarodna studijska poseta koju organizuju Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije, u periodu od 1. do 8. avgusta. Predstavnici 9 volonterskih servisa iz Češke, Slovačke, Francuske, Italije, Poljske, Grčke, Španije i Belgije posetiće 6 od 47 međunarodnih volonterskih kampova koliko se ove godine organizuje širom Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

 

U petak, 5. avgust, 10 - 14 časova odlazak na volonterske aktivnosti u Šumarice (uređenje sprava za vežbanje u Šumaricama, šmirglanje, farbanje, postavljanje klupa, uređenje prostora oko poligona za vežbanje) - poligon se nalazi pored milanovačkog puta, kod skretanja na Šumaričkom jezeru, do trim staze Volonterski kamp u Kragujevcu jedan je od 47 volonterskih kampova koji se ove godine održavaju u Srbiji a koji se sufinansiraju kroz program Mladi su zakon, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži