Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Na Dan grada otvaranje autobuske
 
 

Na Dan grada otvaranje autobuske

Glavna autobuska stanica u Kragujevcu, koja ne radi 17 meseci, ovih dana se renovira i u planu je da bude otvorena 6. maja na Dan grada, izjavio je direktor "Autosaobraćaja" Srećko Aleksić.

"Uz saglasnost Agencije za privatizaciju glavna autobuska stanica je izdata u zakup firmi Bamiron iz Beograda na godinu dana", rekao je Aleksić i naveo da je reč o firmi koja je blizu dve decenije uključena u prevoz putnika u gradskom saobraćaju Beograda. Aleksić je rekao da je ta firma do sada investirala oko dva miliona dinara.

"Samo na izmirivanje računa za struju plaćeno je nešto više od milion dinara i glavna autobuska stanica nije više u mraku", rekao je Aleksić. Posao na glavnoj autobuskoj stanici, kako je naglasio, moći će da dobiju isključivo nezaposleni građani Kragujevca. U lokalnoj samoupravi postojala je ideja da grad preuzme brigu o stanici, ali u ovom trenutku za to nema dovoljno sredstava u budžetu i, kako ističu, najbitnije je da građani imaju normalne uslove za putovanja.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži