Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poskupeo PARKING kod BOLNICE !
 
 

Poskupeo PARKING kod BOLNICE !

Građani Kragujevca pored mnogobrojnih dažbina i taksi koje plaćaju imaju nepopularnu parking uslugu za koju svakoga dana izdvajaju, a teško da je mogu prepoznati. Usluga parkiranja je cenovno u stalnom porastu već poslednjih deset godina, ali ovoga puta je poskupeo parking kod Bolnice. Evo kako poskupljenje komentariše jedan korisnik pomenutog parkirališta na društvenoj mreži facebook:

''Danas sam išao u bolnicu da pokupim neke rezultate. Obzirom da je padala kiša, rešim da i ako se naplaćuje parking, uđem kolima u krug bolnice. Parking se plaća i treba tako...da postoji neki red. Momak koji ispravno i časno radi svoj posao vrlo ljubazno, kao da ulazim na parking hotela Hilton, dade mi fiskalni račun i reče da je CENA PARKINGA 200 DINARA!!! Pitam se KO je doneo odluku da cena parkinga bude tolika? DA LI ljudi koji su teško bolesni mogu sebi da priušte da plate ovakvu cenu? DOKLE će se pojedinci koji donose ovakve odluke a žive van naše svakodnevne stvarnosti, igrati i ponižavati ovaj jadan i dobar narod?!''

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži