Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zavod "Male Pčelice": Performans "Budi malo ja"
 
 

Zavod "Male Pčelice": Performans "Budi malo ja"

Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Zavod za smeštaj odraslih „Male Pčelice“ u saradnji sa Savezom slepih i slabovidih Srbije, Paraolpijskom akademijom „Junior“ i Komitetom za međunarodnu saradnju studenata medicine organizuje u ponedeljak, 2. decembar, performans „Budi malo Ja“.

 

Ovom prilikom, naš najbolji plivač Milorad Čavić uručiće donaciju u garderobi, prikupljenu u humanitarnoj akciji koju je organizovao. Dolazak istaknutog sportiste i velikog humanitarca Milorada Čavića očekuje se u 15:30.

Performans će biti održan u restoranu Zavoda s početkom u 16 časova. Promoter performansa i učesnik u ovoj akciji je naš poznati sportista Milorad Čavić.

S obzirom na to da je suština performansa da se dočara svakodnevni život slepih i slabovidih osoba, odnosno da se osobe koje nemaju oštećeni vid nađu u ulozi onih koji ne vide, akcija će se odvijati u mraku.

Preciznije, jedini izvori svetlosti biće nekoliko baterijskih lapmi i sveća.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži