Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom projekta"Navijaj za svoje.a poštuj druge"
 
 

Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom projekta"Navijaj za svoje.a poštuj druge"

Obaveštenje

Dana 20.septembra 2013.godine,sa početkom u 13,30 časova u prostorijama sale Prve tehničke škole u Kragujevcu započeće se sa realizacijom projekt "Navijaj za svoje.a poštuj druge",a sve u sklopu borbe protiv nasilja u sportu,na sportskim igralištima i izvan njih.Pored navedenih škole predvidjeno je još sedam škola sa teritorije grada Kragujevca u kojima će se održati navedeno predavanje.

ovo je prva faza projekta u kojem će pored predavača iz Policijske uprave Kragujevac učešće uzeti i učenici Prve tehničke škole sa izvodjenjem predstave realne situacije "štetnost huliganizma u sportu".

U narednom periodu planirana je poseta sportskim manifestacijama od strane učenika,nastavnog osobolja i saveta roditelja,radi razvijanja sportskog duhai "fer-plej"navijanja

Ovaj projekat sprovodi se uz učešće partnera iz Školse uprave kragujevac i KMF "Ekonomac"

Broj:13/13

20.septembar 2013. godine

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži