Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Objavljena konačna lista kandidata za direktore
 
 

Objavljena konačna lista kandidata za direktore

Sabiranjem bodova sa testova znanja i programa poslovanja, utvrđena je konačna lista kandidata za direktore. Izbor 13. septembra.

Komisija za imenovanje direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac utvrdila je konačnu listu kandidata o čijem će imenovanju dalje odlučivati odbornici.

- Generalno, možemo da budemo zadovoljni i pismenom i usmenom proverom i programima koje su dostavili – rekao je Zlatko Milić, predsednik Komisije, u svoje i u ime svih članova.

Ukupno bodovanje izvršeno je na osnovu broja bodova ostvarenih u pisanoj i usmenoj proveri, kao i broja bodova koje su kandidati ostvarili na predlogu programa preduzeća za koje su konkurisali, a maksimalno su mogli da osvoje 40.

Zapisnik o izbornom procesu upućen je nadležnima kako bi sve bilo spremno za sednicu Skupštine grada, koja se očekuje 13. septembra.

Prema Zaključku, u trci za imenovanje učestvovaće ukupno 15 kandidata, koji treba da budu raspoređeni u 11 preduzeća, od 13 koliko ih ima u Kragujevcu.

Kako je već poznato, konkurs će biti ponovljen za JP “RTK”, a prema Milićevim rečima, i za rukovodioca JKP “Niskogradnja”, čim Skupština o tome donese odluku.

 

Izvor: šUMADIJAPRESS

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži