Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Saopštenje iz PU Kragujevca povodom teškog ubistva u pokušaju
 
 

Saopštenje iz PU Kragujevca povodom teškog ubistva u pokušaju

Saopštenje

Kragujevčka kriminalistička policija je nakon intezivne potrage,u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Prijepolju i granične policije,uhapsila VUKA T.(24) iz Kragujevca na graničnom prelazu sa Crnom Gorom,zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju.

Postoji osnovi sumnje da je VUK T. 21.juna 2013.godine oko 18,30 časova u Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u Kragujevcu iz vatrenog oružija ispalio više hitaca u pravcu putničkog motornog vozila marke "ševrolet"u kome se nalazilo više osoba,među kojima i STEFAN J.(25) iz Kragujevca.Inače,Stefan J. je kragujevačka kriminalistička policija uhapsila pre nekoliko dana zbog sumnje da je izvrsio više krivičnih dela,o čemu je javnost obaveštena.U pucnjavi u Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića jedan od projektila koji je ispalio VUK T.,pogodio je prolaznicu SARU Ć.(22),koja je tom prilikom zadobila tešku telesnu povredu u predelu noge.

Prema VUKU T: biće primenjena mera zadržavanja do 48 sati,nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Broj:80/13
18.jul  2013.godine

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.