Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Borba za život učenika povređenog bejzbol palicom
 
 

Borba za život učenika povređenog bejzbol palicom

Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život, izjavila je danas Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.

Ona je dodala da Stefan J. ima teške povrede glave, da su ga neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.

Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović u izjavi Tanjugu je rekao da je Stefana J. napao Darko R. juce u kafiću "Tabasko" koji se nalazi preko puta Politehničke škole.

Đorović je naglasio da je policija Darka R. hapsila i pre oko dve godine kada je metalnom sekirom napao učenika Prve tehničke škole i školskog policajca koji je u tom napadu odmah intervenisao.
"Intenzivno radimo na pronalaženju Darka R. i nećemo stati dok ga ne uhapsimo", naglasio je Đorović.

 

 

Izvor/Foto: Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži