Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac KUM: FAS postaje "Naša fabrika"
 
 

KUM: FAS postaje "Naša fabrika"

Na konkursu za novi naziv fabrike automobila FIAT u Kragujevcu, pobedio je predlog "Naša fabrika".

Preduzeće "FIAT Automobili Srbija" je početkom oktobra prošle godine na društvenoj mreži Fejsbuk rapisalo konkurs za nov naziv fabrike, a žiri su činili radnici fabrike u Kragujevcu.

Pobednik je Dejan Ilić, s nazivom "Naša fabrika" koje se najviše dopalo zaposlenima. Njemu je danas ključeve automobila "Fiat 500L" uručio vaterpolista Vanja Udovičić, reprezentativac i član VK Radnički.

Konkurs je izazvao veliko interesovanje, a među predlozima su bili "Car Konstantin Veliki", "Desanka Maksimović" i "Prvoslav Raković" - po prvom direktoru kragujevačke fabrike automobila "Crvena zastava".

"Predlog "Naša fabrika" je "dobio najviše glasova upravo jer je posvećen našim radnicima čiji je rad ključan za zajednički uspeh", saopštio je FIAT i dodao da se nada se da će pobednik, Dejan Ilić uživati u nagradi.

 

 

Izvor: Beta

Foto: Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');