Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevački taksisti krenuli za Beograd
 
 

Kragujevački taksisti krenuli za Beograd

Kragujevački taksisti krenuli su, nešto posle osam sati, za Beograd gde će u minut do 12 protestovati ispred Vlade Srbije, tražeći rešavanje brojnih problema u auto-taksi prevozu u Kragujevcu gde, kako tvrde, postoji korupcija.

Organizator protesta je sindikalno udruženje taksista "Sitak", a na protest je krenulo 25 taksi vozila, različitih taksi prevoznika, koji traže da se auto-taksi prevoz sistemski uredi i da se formira radna grupa koja će utvrditi stepen legalnosti taksi vozila i legitimacija taksi vozača.

Predsednik tog udruženja Predrag Spasojević izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare "da korupcija u auto-taksi prevozu u Kragujevcu postoji zbog sprege pojedinih taksi preduzetnika i predstavnika gradske uprave".Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži