Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje povodom Kupa Koraća
 
 

Obaveštenje povodom Kupa Koraća

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će, u skladu sa članom 69. st. 3. Zakona o policiji, snimati video kamerama i fotografisati učesnike završnog košarkaškog turnira ''Kup Radivoja Koraća'', koji će se održati u Sportskoj hali ''Jezero'' u Kragujevcu, u vremenu od 7. do 10. februara 2013. godine.

Polufinalne i finalna utakmica su, od strane komesara za bezbednost KSS, proglašene utakmicama povećanog rizika. Policijska uprava podseća da je, na osnovu člana 18. Zakona o sprečavanju nasilja i  nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, zabranjeno točenje i prodaja alkoholnog pića u sportskom objektu gde se održava javni skup povećanog rizika i na udaljenosti do jednog kilometra od njega.Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce, posebno navijačke grupe svih učesnika, da sportski i korektno bodre svoj klub. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

 

Foto: kgsport.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži