Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ulaganje u sportsku infrastrukturu
 
 

Ulaganje u sportsku infrastrukturu

Sportski savez Topole očekuje pomoć u realizaciji programa ulaganja u sportsku infrastrukturu od republičkog Saveza i resornog ministarstva.

Nedavno je tim povodom potpisan i ugovor o realizaciji programa Sportskog saveza Topole koji je u skladu sa Strategijom razvoja sporta u Srbiji.

Saradnja sa Sportskim savezom Srbije je od izuzetnog značaja za ovu šumadijsku opštinu, jer je, kako očekuju čelnici lokalne samouprave, ona samo korak napred u brojnim zajedničkim aktivnostima koje se planiraju za predstojeći period.

Sportski savez Topole do danas je realizovao kompletno uređenje sportske hale osnovne škole Karađorđe, balon sale u sklopu stadiona fudbalskog kluba, a u toku su radovi na rekonstrukciji fudbalskog terena.

Čelnici Sportskog saveza Srbije obećali su predstavnicima lokalne samouprave da će maksimalno podržati sve planove i akcije u Topoli kroz projekte i konkurse ministarstva za sport i omladinu.

 

 

Izvor, foto: RTK

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži