Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac je bezbedan grad
 
 

Kragujevac je bezbedan grad

skupstina kgPrema proceni Policijske uprave, Kragujevac je, u odnosu na ostatak Srbije, i dalje u vrhu po ukupnom stanju bezbednosti u gradu. Prošle i ove godine, u Kragujevcu nije bilo ubistava, dok kontinuirana borba protiv narkomanije daje dobre rezultate. Kragujevačka policija, istaknuto je na sednici gradskog Saveta za bezbednost, među najboljima je u zemlji i kad je borba protiv korupcije u pitanju.

Članovi Saveta za bezbednost konstatovali su da je broj krivičnih dela u Kragujevcu u prethodnih osam meseca na nivou istog prošlogodišnjeg perioda. Broj dela sa nepoznatim počiniocima u 2012, za dva odsto je manji no lane, dok je broj rešenih slučajeva na uobičajenom nivou od 60 odsto. Prosečno se beleži manje od tri prekršaja javnog reda i mira dnevno, a smanjuje se i broj saobraćajnih udesa.

Komentarišući ove podatke, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović ocenio je, na sednici Saveta za bezbednost, da je stanje sigurnosti u gradu „veoma dobro“.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži