Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za vikend izmenjen režim saobraćaja
 
 

Za vikend izmenjen režim saobraćaja

kruzne trke1. i 2. septembra 2012. godine od 05,00 do 19,00 sati u Kragujevcu, održaće se kružna auto trka na stazi „Šumadija sajam“. U ovom vremenskom periodu biće izmenjen režim saobraćaja, na taj način što će za saobraćaj biti zatvorene Ulica Save Kovačevića od raskrsnice sa Šukinom ulicom, Šukina ulica od „Metroa“ do raskrsnice sa Ulicom sloboda, Petrovačka magistrala do kružnog toka Đurdevdanski krst i saobraćajnice Servis 2.

Imajući u vidu izmenjen režim saobraćaja, Policijska uprava Kragujevac apeluje na vozače u cilju bezbednog i nesmetanog odvijanja saobraćaja da koriste alternativne pravce.

Policijska uprava Kragujevca, takođe, podseća da se u konkretnom slučaju radi o sportskoj priredbi i da će se striktno primenjivati Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, Zakon o okupljanju građana i Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama. Pozivamo sve prisutne na priredbi da poštuju odredbe pomenutih zakona, posebno one koje se odnose na prodaju i konzumiranje alkoholnog pića, pre, u toku trajanja i nakon sportske priredbe, u zoni u kojoj se sportska priredba održava.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');