Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova zgrada gotova do oktobra
 
 

Nova zgrada gotova do oktobra

ambulantaNova zgrada ambulante broj četiri i školskog dispanzera biće završena do početka oktobra. Useljenje se očekuje do novembra. U ulici Svetozara Markovića, iza Dispanzera za žene, posle godina očekivanja i podstanarskog staža, gradi se objekat za ambulantu broj četiri i školski dispanzer. Prema projektu kragujevačke Direkcije za urbanizam, dve zdravstvene ustanove biće smeštene u zgradi od oko 1.400 kvadrata. Radove izvodi beogradska firma „Projketomontaža“ i to, kako tvrde u lokalnoj samoupravi, dogovorenom dinamikom.

Kada radovi budu okončani, izvođač će iz gradskog budžeta dobiti 88 miliona dinara, a zdravstveni radnici konačno priliku da se presele iz stambene zgrade, odnosno Kliničkog centra.

Oko 17 hiljada građana koji koriste usluge četvorke, i skoro isto toliko osnovaca i srednjoškolaca, na lečenje u odgovarajućim uslovima moraće da sačekaju do novembra.

U lokalnoj samoupravi smatraju da neće biti potrebno puno vremena za useljenje i opremanje, pošto je kažu, reč o objektu građenom u skladu sa najvišim standardima.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži