Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uhapšeni zbog napada na maloletnika
 
 

Uhapšeni zbog napada na maloletnika

tucaKragujevačka kriminalistička policija je NEMANjI S. (20), GORANU S. (18), LAZARU Z. (19) i NIKOLI B. (18) iz Kragujevca, odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda. Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, sa još dvojicom maloletnika iz Kragujevca protiv kojih će takođe biti podnete krivične prijave, 3. avgusta 2012. godine, oko 02,00 sata posle ponoći, u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Kragujevcu presreli V. M. (17) iz Rekovca, fizički ga napali i naneli mu tešku telesnu povredu.

Oni su V. M., koji se vraćao sa međunarodne fudbalske utakmice FK ''Crvena Zvezda'' – FK ''Omonija'' odigrane u Beogradu, zadali više udaraca u predelu glave, od kojih jedan najverovatnije metalnom šipkom.

V. M. je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture lobanje i nagnječenja mozga i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Nemanja S., Goran S., Lazar Z. i Nikola B. će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');